BAMBOE GARDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bamboe Garden. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 19:51 Eten was lekker en bezorger was vriendelijk en optijd
7 jun 2024 om 6:13 Was goed
30 mei 2024 om 19:29 Pisang goreng perfect, ossenhaas te vet in wokgerecht, bamboe garden soep... Vreemde smaak. Al met al vond ik het eten niet zo lekker, erg jammer voor 30 euro
27 mei 2024 om 10:38 Veel te zoet allemaal.
22 mei 2024 om 20:49 Waar voor je geld!
12 mei 2024 om 21:03 Het heeft lang geduurd voor dat de bestelling er was eten was goed
1 mei 2024 om 21:10 Heerlijk gegeten goed op smaak en grote porties. Het was het wachten waard.
23 apr 2024 om 21:46 sneller bezorgd dan aangegeven. Heerlijk eten! super!
22 apr 2024 om 6:45 Ik moest er achteraan bellen het was druk zei die ik woon ongeveer 500 meter van deze chinees
17 apr 2024 om 20:26 Heerlijk gegeten alle gerechten waten voldoende voor 2 personen, een 3e zou nog kunnen aanschuiven.
15 apr 2024 om 13:45 Eten waren bezorgd. En geen 4 bekers soep aanwezig. Begonnen met eten, na 1 kwartier kwam bezorger met soep.
14 apr 2024 om 21:09 Bezorging exact op tijd en we hebben heerlijk gegeten