BAMBOE GARDEN

BAMBOE GARDEN Chinees specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 334 beoordelingen
25 sep 2020 om 7:22 Viel een beetje tegen. Vooral de pangsit goreng, die proefde oud en was koud. Jammer, anders goeie ervaring.
24 sep 2020 om 20:25 Goed eten, goede porties, prima prijs en snel bezorgd. Top.
20 sep 2020 om 10:31 Eten was 20 minuten te laat maar het was wel heel lekker
19 sep 2020 om 21:20 Zeer slechte bezorging. Voor €120 aan Chinees besteld en maar 1/3de van de bestelling gekregen. Bij nabellen na 10 min de rest gekregen, maar ook hier zat niet alles bij. Weer gebeld, laatste er ook bij gekregen, maar jeetje wat een ellende. Laatste keer!
15 sep 2020 om 21:12 Ik had op de site aangegeven dat ik er nasi bij wilde en ik kreeg witte rijst, beetje jammer. Of de app is verwarrend of ik heb het verkeerde gekregen. Ik zal niet gauw weer bestellen. De bezorging was prima, goed op tijd, vriendelijke bezorger en warm et
13 sep 2020 om 20:51 Alleen jammer dat er niet de bestelde bami bij zat maar de witte rijst Volgende keer beter
7 sep 2020 om 11:15 We hebben anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling. Ik zou het op prijs gesteld hebben als we gebeld waren of op andere wijze gecompenseerd zouden zijn.
30 aug 2020 om 19:43 Het eten zou om 17.15 uur komen maar was een half uur later. Eten was erg lekker en goed heet
29 aug 2020 om 22:01 Het eten is standaard. Wat je van een gemiddelde meeneem Chinees mag verwachten. De bezorging was een kwartier te vroeg nota bene (we hadden een bezorgtijd aangegeven).
29 aug 2020 om 8:01 was geen sambal bij!
28 aug 2020 om 9:44 Prima gegeten.