BAMBOE GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 756 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bamboe Garden. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 1:26 Goed en genoeg
21 feb 2024 om 21:27 Heerlijk gegeten
20 feb 2024 om 20:21 Grote portie en goed op temperatuur en ook erg lekker, goede prijs en kwaliteitsverhouding
15 feb 2024 om 22:57 Lekker eten, Kwam op de afgesproken tijd. Hier gaan we zeker weer bestellen.
15 feb 2024 om 9:39 Prima eten en precies op tijd
11 feb 2024 om 20:04 Erg lekker. Eten jammer dat het 3 kwartier later kwam
8 feb 2024 om 9:45 Nvt
4 feb 2024 om 21:13 Hoge kwaliteit en snelle bezorging.
30 jan 2024 om 22:03 We bestellen hier eigelijk altijd en gaat meestal altijd wel goed alleen Jammer dat we veel vetstukken aan het vlees hadden en dat niet alles lekker warm was . Dit was eerste keer dat we een klacht hebben.
25 jan 2024 om 20:09 Echt slecht. Kneiter hard en kapot gebakken vlees. Als ik een kunstgebit had kon ik een nieuwe halen.
21 jan 2024 om 19:36 Veel te laat bezorgd en koud dus. Neem je contact op met bamboe garden geen nette klantvriendelijkheid
19 jan 2024 om 21:56 Bezorging kwam een kwartier voor aangegeven tijdstip. Bezorger leek absoluut geen zin te hebben. Kwaliteit eten was matig. Sommige gerechten lauw